ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ MONDO - P.V.C. SPORTS FLOORINGS - MONDOSPORT

Τα δάπεδα σε αθλητικούς χώρους πρέπει να καθαρίζονται συχνά χρησιμοποιώντας μηχανή απορροφητική για την απομάκρυνση της σκόνης, της άμμου και οποιαδήποτε άλλης βρωμιάς.
Το δάπεδο ‘’Mondosport’’ P.V.C δεν χρειάζεται ειδική συντήρηση πέρα από τον καθαρισμό με ουδέτερο απορρυπαντικό όπως το DN 10 MONDO. Το απορρυπαντικό αυτό καθαρίζει την επιφάνεια και μειώνει τα σημάδια από τα αθλητικά παπούτσια χωρίς να αλλοιώνει τις ιδιότητες του υλικού.
Πριν το πλύσιμο, σκουπίστε και/ή απορροφήστε σκόνη, άμμο ή παρόμοια κατάλοιπα από όλη την επιφάνεια. Ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Εξοπλισμός
Προτείνετε η χρήση μηχανής μονού – δίσκου με πράσινο δίσκο(pad) και ξεχωριστή μηχανή απορρόφησης υγρών ή μηχανή πλύσεως – στεγνώσεως με δίσκο(pad). Σε μικρούς χώρους η διαδικασία μπορεί να γίνει χειρωνακτικά χρησιμοποιώντας πανί και βούρτσα.

Σημαντικό
Οι επίμονοι λεκέδες (π.χ σημάδια από πιάτα, από γλάστρες που δεν έχουν μετακινηθεί για πολύ καιρό) οι διάφορες άλλες περιπτώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν χειρωνακτικά χρησιμοποιώντας ένα αφαιρετικό παρκετίνης (διαλυμένο με νερό – σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊόντος) και πολύ ψιλό σύρμα, επαναμβάνοντας τη διαδικασία μέχρι να εξαφανιστούν. Ο Καθαρισμός – καθημερινός ή περιοδικός – δεν πρέπει ποτέ να γίνεται όταν ο ήλιος πέφτει πάνω στο δάπεδο, καθώς τα βρώμικα νερά μπορεί να στεγνώσουν στο δάπεδο πριν τα απομακρύνεται με την απορροφητική μηχανή υγρών λεκιάζοντας έτσι το δάπεδο.