Πρωτοποριακό σεμινάριο κειμενογραφίας διαφήμισης & ορολογίας επαγγελματικού καθαρισμού 17-18/1/20

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται συνεχώς νέα κείμενα για προϊόντα και υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού, σε ιστοσελίδες και ενημερωτικά φυλλάδια. Κείμενα με ανύπαρκτη ορολογία, κακή μετάφραση ξένων κειμένων ή ακόμα και μίξη όρων όπως η μικροφίμπρα ή ο βιολογικός καθαρισμός. Το φαινόμενο αυτό διαμορφώνει μια χαοτική κατάσταση στην ήδη ανεξέλεγκτη αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού.

Στο Cleaning.gr, γνωρίζοντας την ανάγκη σύνταξης τεκμηριωμένων κειμένων αλλά και την αποτελεσματική προώθηση των υπηρεσιών καθαρισμού, δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό σεμινάριο.

Με βάση την 25χρονη εμπειρία μας στον επαγγελματικό καθαρισμό και με τη στήριξη έμπειρου στελέχους της επικοινωνίας-διαφήμισης, διεξάγουμε στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2020 σεμινάριο κειμενογραφίας και ορολογίας επαγγελματικού καθαρισμού.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε όλους τους επαγγελματίες προϊόντων ή υπηρεσιών  καθαρισμού οι οποίοι  δημιουργούν ή αποφασίζουν για τα κείμενα προβολής της εταιρίας τους που αναρτώνται στο ίντερνετ ή περιλαμβάνονται σε τεχνικές  προσφορές.

ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν και να εξασκηθούν  στις πρακτικές και τα μυστικά επικοινωνίας των μεγάλων εταιριών της αγοράς αλλά και να αποφύγουν επικοινωνιακά λάθη που θα τους εκθέσουν, θα τους βάλουν σε κίνδυνο ή ακόμα θα τους στιγματίσουν στο διαδίκτυο.

Έχοντας επιλέξει εξειδικευμένη στο αντικείμενο  εισηγήτρια, θα δώσουμε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τα βασικά εργαλεία για να αξιολογήσουν τα υπάρχοντα κείμενά τους και να δημιουργήσουν νέα που θα τους διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό. Θα γνωρίσουν τις τεχνικές δημιουργίας σλόγκαν και έξυπνων φράσεων για προωθητικές καμπάνιες.

Το σεμινάριο θα καλύψει και τη βασική ορολογία καθαρισμού που μπορούν να χρησιμοποιούν για να περιγράψουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους, αποφεύγοντας ανύπαρκτους όρους για πολύπλοκες υπηρεσίες που δεν μπορούν να υλοποιήσουν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποστείλουν μέχρι τις 10/01/2020 ένα κείμενο της επιλογής τους (έως 400 λέξεις), που έχουν αναρτήσει ή πρόκειται να αναρτήσουν σε κάποιο προωθητικό μέσο, για να αξιολογηθεί πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου. Το κείμενο με τα σχόλια των εισηγητών θα το παραλάβουν την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου.

ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ
Tην τελευταία ημέρα οι συμμετέχοντες, θα παραλάβουν σε ηλεκτρονική μορφή ένα αρχείο προωθητικού φυλλαδίου, το οποίο θα μπορούν να τροποποιούν και να τυπώνουν μόνοι τους στο γραφείο τους.

ΘΕMΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
-Βασικές αρχές επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται διεθνώς για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.
-Τεχνικές κειμένου.
-Χρήση ορολογίας επαγγελματικού καθαρισμού.
-Σύντομο σχολιασμό προωθητικού υλικού της εταιρίας σας με στόχο την αναβάθμισή του.
-Πρακτική εξάσκηση.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το σεμινάριο είναι περιορισμένων θέσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για να σας αποστείλουμε την αίτηση συμμετοχής.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Δάφνη Ζανιά

Η Δάφνη Ζανιά εργάστηκε, για πάνω από 20 χρόνια, ως κειμενογράφος και δημιουργική διευθύντρια σε πολλές και μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες και ήταν υπεύθυνη για διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών εταιριών.

Σήμερα διατηρεί δικό της πελατολόγιο ενώ  παράλληλα εργάζεται ως σύμβουλος σε διαφημιστικές εταιρίες. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι εισηγήτρια στα σεμινάρια κειμενογραφίας που διοργανώνει το Ινστιτούτο Επικοινωνίας.

Διονύσιος Παρασκευόπουλος
Για πάνω από 25 χρόνια ιδιοκτήτης εταιρίας εξειδικευμένων προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού, εκπρόσωπος και εκπαιδευτής των ινστιτούτων Woolsafe, Bics, εκπαιδευτής ενηλίκων στο μητρώο του ΕΟΠΠΕΠ, ειδικός τεχνικός καθαρισμού και επιθεωρητής εξετάσεων του IICRC, έχει διατελέσει εμπειρογνώμονας επαγγελματικού καθαρισμού για το Υπουργείο Ανάπτυξης και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, συμμετείχε στη διαμόρφωση του Διεθνούς Προτύπου Καθαρισμού Woolsafe WS1000, πιστοποιημένος τεχνικός καθαρισμού για ειδικότητες: crimescenecleaning, αποκατάσταση από φωτιά, αποκατάσταση από πλημύρα, κ,α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Χώρος: Cleaning.gr
Ρήγα Φεραίου 31, Νέο Ψυχικό 15451
Ώρες και ημέρες διεξαγωγής: Παρασκευή 17, Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 (10:00 – 16:00) (σύνολο 12 ώρες)
Τελευταία ημερομηνία εγγραφής: 10-1-2020