ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΑΛΟΝΙΩΝ IICRC ΚΑΙ WOOLSAFE 24-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΑΛΟΝΙΩΝ IICRC ΚΑΙ WOOLSAFE 24-27  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Μετά την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου που οργανώσαμε τον Οκτώβρη του 2019, επαναλαμβάνουμε το σεμινάριο καθαρισμού υφασμάτων επίπλωσης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους κάνουν επιτόπου καθαρισμούς σαλονιών και στρωμάτων και θέλουν να εκπαιδευτούν στις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες καθαρισμού. Παρακολουθώντας το σεμινάριο αυτό οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τους τύπους των υφασμάτων και να επιλέξουν στη συνέχεια την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού ανά περίπτωση. Επιπλέον θα ενημερωθούν για τη χρήση και τον τρόπο επιλογής των προϊόντων καθαρισμού που πρέπει να χρησιμοποιούν.

Το σεμινάριο διεξάγεται με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι έμπειρος εκπαιδευτής και πρώην ιδιοκτήτης εταιρίας καθαρισμού στην Αγγλία.

Οι επιτυχόντες του σεμιναρίου θα λάβουν πιστοποιητικό καταλληλόλητας από το ινστιτούτο IICRC.

Δείτε εδώ πληροφορίες από τα προηγούμενα σεμινάρια.

Για να μάθετε για τις λεπτομέρειες του σεμιναρίου και για να λάβετε την αίτηση συμμετοχής στείλτε μας email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 2106777066

Τελευταία ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής 31/1/2020

 

Ημέρα πρακτικής εξάσκησης και παρουσίαση μελέτης για τα ακάρεα  26 Φεβρουαρίου

Μετά από αίτημα πολλών συμμετεχόντων από το προηγούμενο σεμινάριο, για πρακτική εξάσκηση, προσθέσαμε σε αυτό το σεμινάριο μια ολόκληρη μέρα εφαρμογής, όλων των αποδεκτών μεθόδων καθαρισμού  υφασμάτων επίπλωσης (σαλόνια, στρώματα). Επιπλέον προσθέσαμε παρουσίαση μελέτης σχετικής με τα ακάρεα στα στρώματα. Η ευρωπαϊκή αυτή μελέτη ανατρέπει κάποια από τα δεδομένα για τα ακάρεα και την αντιμετώπισή τους στις νότιες χώρες  της Ευρώπης. 

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο όσοι παρακολουθήσουν ή έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο IICRC για τα υφάσματα επίπλωσης.

 

Σεμινάριο Woolsafe 27 Φεβρουαρίου.

Το σεμινάριο Woolsafe αφορά τους επαγγελματίες που ήδη κάνουν καθαρισμούς μοκετών, χαλιών, σαλονιών και θέλουν να γίνουν μέλη του Οργανισμού Woolsafe. Ο οργανισμός εκπαιδεύει και πιστοποιεί επαγγελματίες για τον ασφαλή καθαρισμό υφασμάτινων επιφανειών που περιέχουν μαλλί. Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τους τρόπους καθαρισμού των υφασμάτινων επιφανειών που περιέχουν μαλλί, καθώς και τα ασφαλή προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιούν.

Το Woolsafe είναι ένας διεθνής οργανισμός, που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το Cleaning.gr. Σκοπός του ινστιτούτου είναι η διαμόρφωση προτύπων για τον καθαρισμό των υφασμάτινων επιφανειών που περιέχουν μαλλί. Επίσης μέσα από ένα διεθνές δίκτυο, εκπαιδεύει έμπειρους τεχνικούς καθαρισμού, παρέχοντας εξειδικευμένη κατάρτιση, ενώ ταυτόχρονα πιστοποιεί τα προϊόντα που θα χρησιμοποιούν.  Οι τεχνικοί του Woolsafe στην Ελλάδα εμφανίζονται στο site του οργανισμού, ώστε να μπορούν οι πελάτες τους να ελέγχουν κάθε φορά την εγκυρότητα των στοιχείων τους. Δείτε το σχετικό link Τεχνικοί Woolsafe.

Για να μάθετε για τις λεπτομέρειες του σεμιναρίου και για να λάβετε την αίτηση συμμετοχής στείλτε μας email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 2106777066

Τελευταία ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής 31/1/2020