Συνεργασίες

Συνεργασίες
Το cleaning.gr εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης καθαρισμού παγκοσμίως. Από το έτος 2003 εκπροσωπεί τον οργανισμό για την ασφάλεια των επιφανειών που περιέχουν μαλλί Woolsafe. Ο οργανισμός Woolsafe πιστοποιεί για την καταλληλότητά τους τα προϊόντα που προορίζονται για τον καθαρισμό υφασμάτινων επιφανειών μαλλί καθώς και τους τεχνικούς καθαρισμού.
Από το 2004 η εταιρία μας εκπροσωπεί το μεγαλύτερο μη κερδοσκοπικό ινστιτούτο BICS ( Βρετανικό Ινστιτούτο της Επιστήμης του Καθαρισμού). Τo BICS με πάνω από 40 χρόνια ιστορία έχει πιστοποιήσει χιλιάδες τεχνικούς καθαρισμού και συμμετείχε στην δημιουργία των προτύπων καθαρισμού των Νοσοκομείων της Αγγλίας.
Από το 2005 η εταιρία μας είναι exam monitor για λογαριασμό του Ινστιτούτου IICRC (Ινστιτούτο Ελέγχου Καθαρισμού και αποκατάστασης).
Από το 2004 σε στενή συνεργασία με την AOC ( Ακαδημία Καθαρισμού της Ιρλανδίας) η εταιρία μας διεξάγει σεμινάρια καθαρισμού στην Ελλάδα αλλά και διαμορφώνει πρότυπα καθαρισμού.