2 Νέα σεμινάρια απο το Cleaning.gr Καθαρισμός σαλονιών, στρωμάτων απο το IICRC & σεμινάριο Woolsafe

Το cleaning.gr οργανώνει 2 σεμινάρια επαγγελματικού καθαρισμού του ινστιτούτου IICRC και του οργανισμού Woolsafe. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες που ασχολούνται με τον επιτόπου καθαρισμό σαλονιών και στρωμάτων και σε όσους καθαρίζουν επιτόπου ή σε ταπητοκαθαριστήριο μοκέτες και χαλιά που περιέχουν μαλλί.

Σεμινάριο IICRC


Το cleaning.gr οργανώνει σεμινάριο καθαρισμού του Αμερικάνικου ινστιτούτου καθαρισμού και αποκατάστασης IICRC, για τον καθαρισμό υφασμάτων επίπλωσης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα 15 και 16 Οκτωβρίου. Θα γίνει από Άγγλο εισηγητή με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά. Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν τις ειδικές γνώσεις που χρειάζονται για την αναγνώριση της ίνας των υφασμάτων επίπλωσης αλλά και τους τρόπους καθαρισμού ανάλογα με την επιφάνεια.

•Θα μάθουν για τις κατηγορίες προϊόντων που πρέπει να επιλέγουν ανάλογα με το ύφασμα,
τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιφάνειας αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πρέπει να πραγματοποιούν τον καθαρισμό.

•Το σεμινάριο θα τους εξασφαλίσει τους πρώτους βαθμούς για να διατηρήσουν ως επαγγελματίες την πιστοποίησή τους από το ινστιτούτο IICRC,που αποτελεί σήμερα το κορυφαίο κέντρο κατάρτισης για επαγγελματίες παγκοσμίως.

Όσοι επαγγελματίες έχουν παρακολουθήσει παλιότερα σεμινάρια IICRC και το πιστοποιητικό τους έχει λήξει, μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο χωρίς να δώσουν εξετάσεις και με ένα συμβολικό ποσό να ανανεώσουν την πιστοποίησή τους.

 

 

Σεμινάριο Woolsafe.


Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 17 Οκτώβρη από τον ίδιο εισηγητή όπως και το σεμινάριο IICRC με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά. Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν τις ειδικές γνώσεις που χρειάζονται, για να αναγνωρίζουν την ύπαρξη της ίνας του μαλλιού σε υφασμάτινες επιφάνειες. Θα μάθουν για τις κατηγορίες προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιούν και τις καταλληλότερες μεθόδους καθαρισμού. Οι επιτυχόντες του σεμιναρίου θα λάβουν το πιστοποιητικό του Woolsafe που είναι αναγνωρισμένο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές χαλιών και μοκετών. Επιπλέον, θα εμφανίζονται στο site του οργανισμού, ώστε να μπορούν οι πελάτες τους να ελέγχουν κάθε φορά την εγκυρότητα των στοιχείων τους. Δείτε το σχετικό link Τεχνικοί Woolsafe σε Ελλάδα και Κύπρο  

Για να λάβετε την αίτηση και περισσότερες πληροφορίες για τα δύο σεμινάρια στείλετε μας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας εδώ. Τελευταία ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής 20/9/19