ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΑΛΟΝΙΩΝ, ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ IICRC 8,9,10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΑΛΟΝΙΩΝ,  ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ  IICRC 8,9,10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2022

Το σεμινάριο καθαρισμού υφασμάτων επίπλωσης (σαλόνια, στρώματα, ταπετσαρίες) του ινστιτούτου IICRC, απευθύνεται σε όσους κάνουν επιτόπου καθαρισμούς και θέλουν να εκπαιδευτούν στις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες. Παρακολουθώντας το σεμινάριο αυτό οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τους τύπους των υφασμάτων και να επιλέξουν στη συνέχεια την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού ανά περίπτωση. Επιπλέον θα ενημερωθούν για τη χρήση και τον τρόπο επιλογής των προϊόντων καθαρισμού που πρέπει να χρησιμοποιούν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να μάθουν την ορθή ορολογία που αφορά τον επαγγελματικό καθαρισμό υφασμάτων επίπλωσης και να αφαιρέσουν από το λεξιλόγιο και τις προσφορές τους λέξεις και φράσεις που έχουν επικρατήσει, αλλά καμία σχέση δεν έχουν με την επιστημονική ορολογία.

Τι είναι το IICRC ;

•Το IICRC είναι το μεγαλύτερο ινστιτούτο κατάρτισης και διαμόρφωσης προδιαγραφών καθαρισμού για υφασμάτινες επιφάνειες και όχι μόνο.

•Εκπαιδεύει και πιστοποιεί επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, με σκοπό την επαγγελματική τους κατάρτιση και συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών.

•Διαθέτει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, όπως καθαρισμό σαλονιών, καθαρισμό μοκετών, χαλιών, απόσμηση-αποκατάσταση από φωτιά και πλημμύρα κ.ά.

Το IICRC είναι το «σχολείο» που πρέπει να έχει τελειώσει κάποιος στην Αμερική, την Αγγλία και άλλες αγγλόφωνες χώρες, για να μπορέσει να γίνει επιτυχημένος επαγγελματίας-επιχειρηματίας επαγγελματικού καθαρισμού.

Γιατί σεμινάριο του cleaning.gr;

•Από το 2002 το cleaning.gr πρωτοπορεί στην πιστοποιημένη κατάρτιση, έχοντας εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες στον καθαρισμό κτηρίων και υφασμάτινων επιφανειών.

•Στα σεμινάρια που διεξήχθησαν το 2019 και το 2020 πιστοποιήθηκαν 35 τεχνικοί IICRC και 25 τεχνικοί Woolsafe. Όλοι οι τεχνικοί διαθέτουν πλέον ένα πιστοποιητικό με διεθνή αναγνώριση.

Στοιχεία για το σεμινάριο

Το σεμινάριο διεξάγεται με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά από έμπειρη διερμηνέα στην ορολογία επαγγελματικού καθαρισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Cleaning.gr είναι από τους ελάχιστους φορείς παγκοσμίως που διεξάγουν σεμινάρια IICRC σε άλλη γλώσσα εκτός των αγγλικών και μάλιστα με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 90%.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι πιστοποιημένος από το IICRC εκπαιδευτής και πρώην ιδιοκτήτης εταιρίας επιτόπου καθαρισμού στην Αγγλία.

Πιστοποιητικό κατάρτισης.

Οι επιτυχόντες του σεμιναρίου θα λάβουν πιστοποιητικό εκπαιδευμένου τεχνικού καθαρισμού υφασμάτων επίπλωσης (UFT technician) από το ινστιτούτο IICRC. Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί και το μοναδικό έγκυρο αποδεικτικό κατάρτισης, από ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ινστιτούτο με διεθνή αναγνώριση.

Ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου 8, 9,10 Απριλίου.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 2 ημέρες θεωρίας και μία ημέρα πρακτικής.

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής για όσους έχουν λάβει ειδοποίηση μέσω ταχυδρομείου, 28/3/22.

Τόπος διεξαγωγής: Αθήνα- Νέο Ψυχικό.

Για τις λεπτομέρειες του σεμιναρίου, για διαθέσιμες θέσεις ή τυχόν αλλαγές και για να λάβετε την αίτηση συμμετοχής, στείλτε μας email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 2106777066 9:00-5:00 καθημερινά.

Δείτε εδώ πληροφορίες από τα προηγούμενα σεμινάρια.